23.01.2026 був оплачений акумулятор 12В, 100 А. На даний час ще не відправлено.
За відгуками yutube місяць чекати. Пишуть також що піттримка зараз не працює
Так же жду не отправлено, писали 7 дней а прошло почти две недели.
Підтримка дійсно не працює.
І інформації ніякої.
В кого інфа появиться щодо відправлень, напишіть
Також замовляв акум 23.01.2026, до цього часу не відправили, на email шлють листи: "Вашу посилку було повернуто Nova Post через неправильну адресу одержувача", вже двічі уточнював адресу, телефонував в підтримку Nova Post (міжнародну), то вони повідомили, що нічого не відправляли.
Щойно підтримка на email знову прислала підтвердження оновлення адреси і начебто чекають на підтвердження Нової Пошти, чекаємо...
Така сама історія (замовляв 25.01.26), вже 3 листи про некоректну адресу отримав.
По-різному відповідав - поки що все марно, мене вже дьоргає від листа з назвою "Address issue". Чекаю на 4й лист такий...
Аналогично 28.01.2026, до цього часу не відправили, на email шлють листи: "Вашу посилку було повернуто Nova Post через неправильну адресу одержувача". Жалію, що раніше не заглянув сюди. Похоже на разводняк. А накручених відгуків то....
Теж ось дали трек-номер Nova Post - проте поки не відправили. Але вже щось
1.02.26 оплатив товар, по імейлу прийшло 3 Листи: не правильні дані. І кошти не вертають.
Теж саме, сплатив, прийшов лист що щось не вірно, відповів і тиша...
Трек номер дали, вроді їде по Польщі. Але адреса доставки всеодно написана неправильно.
Як підсумок: в мене замолевлення кур'єр приніс куди треба, все ціле
У всіх проблема була саме з 24(25.6)В АКБ?
Всім доброго, я свій акумулятор отримав.
Адреса була вказана некоректно, тому вже в місті робив переадресацію на відділення, там і отримав. Вроді норм, але блютуз додаток такий корявий, щоб подивитися значення треба трохи танців з бубном.
Сподіваюсь всі отримають свої замовлення
@SERHII TOCHKOVYI А як ви переадресували ?)
Я уже отримав одну посилку і от зараз їде друга. Нова пошта каже що воно якось так оформлено що переадресація неможлива ... я хотів доплатити за підйом на поверх а не під будинок, і нова пошта не змогла\не захотіла ....
@Ihor Halata мені прийшов лист: послідовність ведення даних (англійською). Бо спочатку я ввів українською.(Будьте уважні). Після чого прийшов лист з Nova post про відправлення.9 лютого отримав свою посилку. Посилка йшла приблизно11 днів. Дякую. Чесний магазин.
Заказал 12В 100А mini.
Немного были непонятки с письмами "неправильно указан адрес доставки" Были мысли, что кинули... Но все же приехала посылка в срок (2недели). Заказал следом еще один 12В 100А mini, посылка приехала за 5 дней в Николаев, что очень было приятно.
Работают отлично. Нареканий нет надеюсь не будет.